Kikapcs

Motiváció, a legelcsépeltebb szó a világon! címmel tart előadást a CSMKIK Női Vezetői Klub

Ma 16 órától könnyed, ám az üzleti élethez ezer szálon kapcsolódó online programmal várja az érdeklődő vállalkozások képviselőit a CSMKIK Női Vezetői Klubja. A vendég Seres Erika, a Béres Gyógyszergyár Zrt. HR vezetője lesz, aki Motiváció, a legelcsépeltebb szó a világon! címmel tart előadást, írta közleményében a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Az előadás során a résztvevők az előadó segítségével olyan kérdéseket boncolgathatnak, mint, hogy mi történik, ha híján vagyunk a motivációnak? Mit tehetünk magunkért, a csapatunkért járványidőszaktól függetlenül, mindenkor? “Az ingyenes kamarai szemléletformáló programon Seres Erika egy elcsépelt témát fog újragombolni azért, hogy lefújjuk róla a port és néhány tipp és jól célzott kérdés segítségével újra közelebb kerüljünk a saját motivációnkhoz” – olvasható a közleményben.

A csatlakozáshoz szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben küldik el a szervezők a regisztráció alkalmával megadott címre. Ehhez azonban egy regisztrációra van szükség, melyet itt tehetsz meg.

Forrás: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb