Mindenmás

Extra szabinap jár az Erste Banknál annak, aki beoltatja magát

Szabadnapokat oszt az Erste Bank vezetése azoknak a munkatársaknak hazánkban, akik felveszik az oltást – a home office-ban lévők egy, a bejárós munkatársak két szabadnapot is kapnak, miután bemutatták az oltást igazoló plasztikkártyát annak kézhezvétele után. A Portfolió cikke szerint a bónusznapot idén év végéig, vagy folytatólagosan 2022 januárjában lehet kivenni.

„Az elmúlt egy év valamennyiünk számára nehéz volt, elfáradtunk a pandémiás helyzettel járó stresszben és információdömpingben, miközben a munka sem lett kevesebb. Úgy gondoljuk, jelen körülmények között a pihenés, a plusz szabadnap lehet az, amire mindenkinek a legnagyobb szüksége van. Ezért döntöttünk úgy, hogy extra pihenőnapot adunk minden olyan kollégánknak, aki vállalja a felelősséget a közösségért is, és tesz azért, hogy mielőbb kilábaljunk a járványból” – mondta el Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója.

PLAXIFAL, FERTŐTLENÍTŐ, HOME PFFICE – MINDENT BIZTOSÍTOTT A BANK

A vállalat a lap cikke szerint igyekezett felelős munkáltatóként eljárni a járvány időszakában: maszkot és kézfertőtlenítőt biztosított a dolgozóknak a munkavégzéshez, illetve plexifalakat is telepítettek a fiókokban. Aki tud, otthonról is dolgozhat, a megbeszélések túlnyomó többségét pedig online tartják. Az otthon oktatás idején támogatják a kisgyermekes munkatársakat is, továbbá 2020-ban 50 millió forintot különítettek el, hogy segíteni tudják a frontvonalon küzdőket.

Forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb