Mindenmás

Tiszta Chicago, ezúttal a szegedi CBA-nál: kést rántva balhéztak egy újszegedi boltnál (frissítve)

Március után, most úgy tűnik, hogy áprilisban is forrnak az indulatok Szegeden, ugyanis kísértetiesen hasonló sztori látott napvilágot ma, mint ami egy hónappal ezelőtt volt a Szilléri sugárúti SPAR-ban. Ebben az esetben viszont a helyszín Újszeged, a Pinty utcai CBA környéke, és a történet szerint az összeszólalkozás után az egyik résztvevő kést rántott az utcán.

A sztori az Újszeged, az én otthonom Facebook csoportban látott napvilágot, ahol valaki feltette a kérdést, hogy mégis mi folyt a Pinty utcai CBA-nál ma délelőtt, hiszen rendőrök álltak a bolt előtt. Jött is a komment gyorsan-frissen a pletyiről, miszerint annyiról tudnak, hogy: “2 jóbarát, egy hölgy és egy úriember összeszólalkoztak és előkerült egy kés is a végén. Az CBA-ban dolgozó eladók pedig jeleztek a pánik gombbal a rendőrségnek” – írja a kommentelő, ezért valószínűleg ezért álltak ott a rendőrautók az ominózus pillanatokban.

FRISSÍTVE (18:00) – ŐRIZETBE VETTÉK A FÉRFIT

Az ügyről megkérdeztük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot is, akiktől azt az információt kaptuk, hogy: “a délelőtt folyamán a Hargitai utcában a rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy férfit, aki egyik ismerősét egy tőrrel fenyegette meg az utcán. Az eset során sérülés nem történt” – amelyből arra lehet következtetni, hogy valószínűleg nem a boltban, hanem előtte történt az eset.

EGY HÓNAPJA A SPAR-BAN VOLT BALHÉ

Szóváltásba keveredett egymással két férfi a Szilléri sugárúti szupermarketben, a vita odáig fajult, hogy – miután kitessékelték őket a boltból – az egyik még egy riasztófegyvert is előrántott. Az illető végül nem használta a gázpisztolyt, személyi sérülés sem történt, a szájkarate-meccs azonban így is pontértékű volt a villámgyorsan kiérkező Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság kollégáinál: mindkét résztvevőt előállították.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb