Kikapcs

Anyák napi hangulatban Bödön Piacozhatunk vasárnap

Vasárnap, vagyis 25-én ismét kitárja kapuit a Bödön Piac, a Szeged Plaza előtti térköves részen, ezúttal igazi anyák napi hangulatot ígérve. A szervezők a Bödön Piac Facebook oldalán azt is elárulták, hogy lesz minden, ahogyan már megszokhattuk: válogatott, helyi termékekkel várnak mindenkit és a környék leghitelesebb termelőitől, legmenőbb kézműveseitől vásárolhatunk.

Ezúttal is több mint 50 árus kínálja majd a portékáit és reggel 9-től délután 14 óráig tudunk majd válogatni, a szebbnél-szebb helyi termékekből. A szervezők mindezek mellett arra is felhívják a figyelmet, hogy fő a biztonság, tehát arra kérnek mindenkit, hogy viseljünk maszkot, használjuk a kézfertőtlenítőt, tartsuk a távolságot és lehetőség szerint minél kevesebbet érjünk a kihelyezett árukhoz, vagyis többet a szemnek, kevesebbet a kéznek.

A BÖDÖN PIAC MELLETT HAMAROSAN INDUL A SZENT ISTVÁN TÉRI KÉZMŰVES VÁSÁR IS

Május 8-án újraindul a Szent István téri kézműves vásár, jelentették be az esemény Facebook oldalán. A szervezők még március elején fújták le a korábban nagy sikert aratott rendezvényt – bár a járványügyi szabályozás nem tiltotta a megszervezését, akkor úgy nyilatkoztak, biztonságosabb, ha nem tartják meg.

Forrás: Bödön Piac Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb