Sport

A Gyöngyös ellen játszik ma a MOL – Pick Szeged

Vasárnap 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Gyöngyös otthonában lép pályára a MOL – Pick Szeged csapata. A meccset a hazaiak YouTube-csatornáján tudod élőben nyomon követni.

A szegedi srácoknak ez már a 22. mérkőzése a Gyöngyös ellen, amelyből 21 – et meg is nyertek, egyetlen döntetlent játszott egymással a két csapat, így a kékek veretlenek a Heves megyei együttessel szemben. Utoljára 2019-ben találkozott a két csapat egymással. Akkor itthon fogadták a szegediek a Gyöngyöst, és komoly kis csatában 31-28-ra diadalmaskodtak, köszönhetően Mario Sostaric kilenc góljának.

A MOL – Pick Szeged a hét közben 29-19-re nyert a Balatonfüred ellen, tartalékosan is könnyedén szerezték meg a két a pontot. A helyzetük nem javult a Füred elleni meccshez képest, minden valószínűség szerint azzal a kerettel veszik fel a küzdelmet, amely akkor szerepet kapott.

“Kellemetlen ellenfél a Gyöngyös, biztos vagyok abban, hogy csakis hatékony védekezéssel tudunk ellenük nyerni. Szerencsére az elmúlt két meccsen, a Tatabánya és a Balatonfüred ellen ez a játékelem jól működött. Erre építhetünk, ez egy jó kiindulópont lehet a vasárnapi bajnokira” – nyilatkozta Dean Bombac, a csapat irányítója.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb