Sport

10 gólos fölénnyel győzött a MOL-Pick Szeged

29-19-es, fölényes győzelmet aratott szerda este a MOL-Pick Szeged hazai pályán a Balatonfüred ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Mint a klub oldalán írják, ezt a győzelmet a 25 éve bajnoki címet szerző csapatuknak ajánlják.

MOL-PICK Szeged–Balatonfüredi KSE 29–19 (14–8)
Férfi kézilabda NB I., 21. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Sándor, Szikszay.
MOL-PICK Szeged: Mikler – Bombac 2, Mackovsek 2, Källman 2, Bánhidi 4, Bodó 3, M. Stranovsky. Csere: Sostaric 4, Radivojevics 3/1, Canellas 3, Zsitnyikov 4, Rosta 2, Bajus, Tóth J., Szilágyi. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Balatonfüred: Bősz – P. Rodríguez 1, Malinovic, Szöllősi 3, Topic 2, Varga M., Ág 1. Csere: Andó (kapus), Kemény 3, Glendza 5/4, Pulay, Brandt 2, Határ 2, Szűcs, Kőhegyi. Vezetőedző: György László.
Hétméteres: 2/1, ill. 4/4.
Kiállítás: 2, ill. 2 perc.

A Kékek végig dominálták a meccset, már a félidő végén 14-8 volt az állás, itt most aztán tényleg nem volt kérdés, ki fog győzni. A nap gólját Rosta Miklós hozta össze, a válogatott beállós svédcsavarból vette be a füredi kaput. “Támadásban nem tudjuk összerakni a csapatot, a hét a hat elleni játékunkról pedig tudjuk, nem a legszebb, de ezzel pihentetni tudunk. A második félidőben igyekeztünk többet cserélni, nem terhelni mindenkit” – fejtette ki a meccs utáni tapasztalatait Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője. Vasárnap 17 órakor idegenben, a Gyöngyös otthonában játszik a szegedi csapat.

Forrás: Pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb