Sport

Masszív Pick győzelem Gyöngyösön

Újabb Pick győzelmet hozott a K&H férfi kézilabda liga vasárnapi fordulója, a Kékek a Gyöngyös otthonában 16-11-es félidő után 31-27-re nyertek.

HE-DO B.Braun Gyöngyös–MOL-PICK Szeged 27–31 (11–16)
K&H férfi kézilabda liga, 22. forduló, Gyöngyös, dr. Fejes András Sport és Rendezvénycsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Réti, Szedmák.
Gyöngyös: Tóth M. – Gábori 1, Markez 8/1, Duris 1, Vilovski, Herceg, Varsandán M. 2. Csere: Merkovszki 1 (kapus), Gerdán, Gábori 2, Hegedüs 8, Halász 1, Ubornyák 2, Papp, Urbán, Gráf 1. Vezetőedző: Konkoly Csaba.
MOL-PICK Szeged: Alilovic – Bombac 3, Källman, Mackovsek 2, Bánhidi 6, Bodó 5, M. Stranovsky. Csere: Radivojevics 8/5, Sostaric 5/1, Canellas 1, Rosta 1, Zsitnyikov. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill 6 perc.
Hétméteres: 1/1, ill. 8/6

Durván kezdtek a Kékek, a 12. percben már 7 gólt szereztek, miközben a házigazda még egyet sem, az állás 7-0 volt, hála Bodó bombáinak és Alilovic bravúrjainak. Ezt követően azért összekapták magukat a hazaiak, a 23. percre 12-9-re tornázták fel magukat, időt is kért Juan Carlos Pastor. A hajrá ismét a miénk volt, akárcsak a második félidő: okosan tartottuk a megszerzett előnyt, a szegedi győzelmet nem veszélyeztette semmi, így 31-27-re diadalmaskodtunk.

“A Gyöngyös nagyon jó csapat, akik mindig megnehezítik a dolgunkat. Számunkra ez nagyon fontos két pont. Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól védekeztünk, aminek köszönhetően nagyobb előnyt tudtunk kidolgozni, amelyet a másodikban pedig tartottuk, így kényelmesebben tudtunk játszani. Nagyon sok hibával játszottunk, így a Gyöngyös végig meccsben tudott maradni. Kevesen voltunk, de a hozzáállásunk ma nagyon rendben volt, gratuláltam is a játékosaimnak” – nyilatkozta a csapat hivatalos portáljának Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Forrás: Pickhandball.hu, fotó: Sólya Eliza

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb