Sport

Szegedi győzelem: 3-2-re legyőzte a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Dorogi FC-t


- Hirdetés -

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hátrányból fordítva, 3-2-re legyőzte a Dorogi FC-t a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, Gyirmóton, olvasható a szegedi csapat közleményében.


- Hirdetés -

AZ ELSŐ FÉLIDŐ VÉGÉRE DÖNTETLEN VOLT AZ ÁLLÁS

Már a mérkőzés első perceiben Kővári indult meg a kapu felé, majd húsz méterről a kapu mellé célzott. A lendületes kezdést követően a 27. percen némileg váratlanul megszerezték a vezetést a hazaiak: egy bedobás után Vígh szemre is tetszetős sarkazása után Szedlár indult meg öles léptekkel a kapu felé, majd a tizenhatoshoz érve ajtó-ablak ziccerbe hozta Szerencsit, aki elgurította Takács alatt a labdát. Nyolc perccel később Dobronoky sarokrúgását a rövidnél tisztázták, de a kipattanónál a fiatal szélső egy ragyogó esernyőcselt követően a hosszú felé kanyarította a labdát, amit a jó ütemben érkező Oláh közelről a kapuba sodort, így 1-1-gyel fordulhattak a csapatok.

forrás: www.szeged-grosicsakademia.hu

A MÁSODIK FÉLIDŐBEN ÁTVETTÉK A SZEGEDIEK A VEZETÉST

A második félidőt álomszerűen kezdték a szegediek, ugyanis öt perc elteltével Oláh mesteri kiugratását követően Haruna megszerezte szezonbeli negyedik gólját, amellyel átvették a vezetést. A fordítás után is többet kezdeményeztek, de újabb találatot a hazaiak szereztek. Egy oldalról elvégzett szabadrúgás a hosszú felé szállt, a kifutó Takács nem fért a labdához, Belényesi pedig az üres kapuba bólintott. A bekapott gól sem szegte a fiúk kedvét, Simon átadása után Ódor az alapvonal előtt erőből átlőtte a hosszúra a labdát, amit Gajdos kapásból, jobbal a jobb alsó sarokba továbbított. A hajrában beszorította a szegedieket a Dorog, de nem találtak rést a védelmükön, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

“Tiszta szívből gratulálok a játékosaimnak! Végig kontrolláltuk a mérkőzést, de sajnos kaptunk egy olyan gólt, amilyet ilyen szinten nem szabad, majd sikerült fordítanunk, de ezt követően ismét egy elkerülhető találatot szerzett az ellenfél. Szerencsére erre is volt válaszunk, így megérdemelten nyertünk” – összegezte a mérkőzést a csapat vezetőedzője, Dragan Vukmir.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu


- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb