Közélet

Még van Pfizer vakcina a Vasas Szent Péter utcában, este 10-ig megy az oltás

Még tart a tömeges oltás Szegeden, melynek keretében azon oltakozni szándékozók, akik érvényes, a vakcinainfo.gov.hu honlapon történt regisztrációval rendelkeznek, Pfizer vakcinát kaphatnak – tudtuk meg a Szegedi Tudományegyetem portálunkhoz eljuttatott közleményéből. Mint írják, most az oltást EESZT időpontfoglalás nélkül is fel lehet venni.

A Vasas Szent Péter utca 1-3. alatti oltóponton még van Pfizer vakcina, ma este 10-ig vagy a készlet kimerüléséig várják az oltakozókat az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai központ munkatársai – írta levelében cikkünk megjelenése előtt az egyetem, ergo ha most elindulsz, még jó eséllyel hozzájuthatsz.

ESTÉRE MÁR CSÖKKENT A DÉLUTÁNI TUMULTUS

A délutáni csúcsban zúzós tumultus várta az oltásra várakozó szegedieket, a sor a Vasas Szent Péter – Pulz – Teréz utca hármas egészét átölelte, Andor kollégánk minimum 300 sorbanállót (This is Sparta) számolt össze ottjártakor. Rengeteg üzenetet kaptunk Tőletek, a rekorderünk Tomi nevű olvasónk, ő 4 óra alatt került sorra, ezt követően, mint mondta, odabent már minden profin és villámgyorsan történt. A beszámolók azóta is záporoznak felénk, Kriszta, Zsolti és Pepe is arról írt nemrég, hogy a délutáni sorbanállás-armageddon megszűnt.

Délután 2 és 3 között még zúzós volt a helyzet:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb