Sport

MOL – Pick Szeged, on air: Lele Ambrussal folytatódik a Kékek Podcastje

Megérkezett a 9. Kékek Podcast. A Rádió 88 stúdiójában ezúttal az adás vendége a MOL-Pick Szeged legendája, Lele Ambrus volt.

FELIDÉZTÉK LELE AMBRUS PÁLYÁJÁNAK KEZDETÉT, AZ ELSŐ GYŐZELMET

Itt a 9. rész, elkészült a #kékek podcast újabb adása. Süli Róbert és Szabó Ferenc a Rádió 88 stúdiójában a klub legendás játékosával, Lele Ambrussal beszélgetett. Természetesen felidézték a tápéi gyermekéveket, azt, hogy először futballkapus volt, nyolcadikosként játszotta az első kézilabdameccsét, amelyet 2-1-re nyertek meg a suli csapatával.

A MŰSORBAN A NEVETÉSÉ ÉS A MÚLTIDÉZÉSÉ VOLT A FŐSZEREP

Az egykori válogatott játékos elárulta, hogy sokat köszönhetett Ludányi Mártonnak, aki fiatalként egyengette az útját, de felidézték a műsorban az első nagy győzelmet, az 1977-es MK-elsőséget, a KEK-szereplést, a ’80-as moszkvai olimpiát, az újabb MK-sikereket. A közönség nagy kedvence mesélt a csapatról, a vicces társakról, arról, hogy miként élték meg, hogy nem mehettek az 1984-es olimpiára. Természetesen szóba kerültek a grazi évek, a civil munka, a 2007-es bajnoki cím, gyermeke, Ákos, és az épülő új Aréna is. Sztorikban most sem volt hiány, mint eddig, most is a nevetés fontos szerepet játszott a beszélgetés alatt.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb