Kikapcs

Június 24-én a Szimfonikus Zenekar nagykoncertjével startol a Szegedi Szabadtéri Játékok, de jön az Apáca Show és a West Side Story is

Egy biztos! Az idei évben sem maradunk színvonalas előadások nélkül Szegeden, ugyanis a Szegedi Szabadtéri Játékok hivatalos Facebook oldalán ma 11 órakor online sajtótájékoztatót tartanak a szervezők, a 2021-es évaddal kapcsolatos aktualitásokról. Kövesd velünk élőben, és nem maradsz le semmiről!

A SZIMFONIKUS ZENEKAR NAGYKONCERTJÉVEL INDUL A SZEGEDI SZABADTÉRI

Barnák László, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója elmondta, módosítani kellett a programot, de a 90 éves ünnepi évad június 24-én, a Szimfonikus Zenekar nagykoncertjével veszi kezdetét. A Szegedi Szabadtéri Játékok részleteiben: július 2-10-ig látható lesz a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera, majd július 17-én és 18-án a Puskás, a musical lesz látható, július 23-án pedig a Magyar Állami Népi Együttes lép színpadra a Tánc-ünnep című előadásával.

AUGUSZTUSBAN IS DÜBÖRÖG A SZABADTÉRI

Barnák László azt is elárulta, hogy július 30-tól augusztus 1-ig az Apáca Show musical formájában lesz látható és augusztus 13-tól 22-ig érkezik a West Side Story musical is.

AZ ÚJSZEGEDI SZÍNPAD

Az újszegedi színpad is bővelkedik előadásokkal: július 9-én és 10-én a Kölcsönlakás vígjáték lesz látható, majd július 23-án a Szöktetés a szerájból vígopera. Végül érkezik a Nők az idegösszeomlás szélén elnevezésű musical is augusztus 19-én és 20-án. Augusztus 6-án és 7-én jön a Scapin Furfangjai vígjáték is.

35 ÉVE A SZABADTÉRIN DEBÜTÁLT A JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR

Barnák László mindezek mellett kiemelte, hogy július elejétől két hétvégén is láthatják a nézők a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperát, amelynek az a különlegessége, hogy 35 évvel ezelőtt pont Magyarországon, a Szabadtéri színpadán debütált a produkció.

A JEGYVISSZAVÁLTÁS A MAI NAPPAL ELINDULT

A jegyvisszaváltás a mai nappal elindult. Online és személyesen a Reökben található fesztivál jegyirodában lesz lehetőség erre, illetve a jegyek átcserélésére. Bővebb infó erről a szegediszabadteri.hu-oldalon.

A SZABADTEREK A LEGBIZTONSÁGOSABBAK

“A Szegedi Szabadtéri minden munkatársa azon dolgozik, hogy a nézők ne maradjanak előadások nélkül, ezért a szakértők egybehangzó véleménye az, hogy a szabadtereken megtartott kulturális rendezvények a legbiztonságosabbak közé tartoznak. Minden biztonsági intézkedést betartva készülünk arra, hogy újra fogadjuk a nézőinket” – emelte ki Barnák László.

A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

A sajtótájékoztató után felkerestük Izsák Bernadett sajtóreferenst, hogy rákérdezzünk, kell-e majd védettségi igazolvány a Szegedi Szabadtéri Játékok meghirdetett előadásaira. Bernadett ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az akkor érvényes jogszabályoknak megfelelően fognak eljárni, tehát egyelőre még ezt nem lehet tudni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb