Szegedi Arcok

Szegedi dráma és összeomlás a Konyhafőnökben: “be tudom bizonyítani, hogy nem vagyok egy élettelen [email protected]


- Hirdetés -

Rokszin Richárd, Ragány Zoltán és Bán Tamás után újabb szegedi versenyző jutott be a Konyhafőnök című Gasztroreality hétfőn elstartolt, 8. évadába. Szűcs Norbi egy szívszorító emberi drámával és egy utolsó pillanatos, könnyekkel áztatott comeback-kel debütált, mint az árnyékolástechnikával foglalkozó szegedi fiatalember a Fördős Zé – Sárközi Ákos – Rácz Jenő triónak elmondta, a családja kilátástalan anyagi helyzete miatt árvaházba került, gyermekkora tele volt megpróbáltatásokkal, azért jött, hogy bebizonyítsa, többre érdemes.

ROKSZIN RICHÁRD, RAGÁNY ZOLTÁN, BÁN TAMÁS UTÁN ÚJABB SZEGEDI A KONYHÁBAN


- Hirdetés -

Szeged mindig is No 1 volt gasztronómiában, a klasszikus halászlé – fűszerpaprika – Pick szalámi vonalon túlmutatva a Dining Guide top 20-ba is bekerülő Alkimista Kulináris Műhely, több országosan is nagyágyúnak számító food truck (Mexkitchen, Morzsa Bisztró) és a városban működő bisztrók is feltették az ország gasztro-térképére a Napfény Városát. Valahogy adta magát, hogy az ország első számú kulináris reality-jében is ott legyünk, az elmúlt 1-2 évben szoríthattunk…

…egy közismert szegedi ügyvédnek, Dr. Ragány Zoltánnak:

…egy még ismertebb sebésznek, Dr. Rokszin Richárdnak:

…és a Baan’s Kitchen alapítójának, Bán Tamásnak is. Hétfő este, a 8. évad első adásában egy újabb szegedi arc tűnt fel, a civilben árnyékolástechnikával foglalkozó Szűcs Norbert.

EGYSZERŰ HÉTKÖZNAPI SRÁC VAGYOK, SNASSZ KAJÁKKAL

Rég láttunk már olyan szimpatikus fickót, mint Norbi. A fine dining vonalra hajazó menüvel érkező szegedi arra a kérdésre, hogy civilben is hasonló dolgokat eszik – e, annyit felelt, hogy “egyszerű hétköznapi srác vagyok, snassz kajákkal.” A szegedi versenyző nagyon nehéz sorból érkezett, mint mondta,

  • 7 gyermekes család legkisebb gyermeke,
  • rengeteg nélkülözést követően tiniként gyermekotthonba adták,
  • az egyik nővére, miután betöltötte a 18. életévét kihozta onnan és haza vitte,
  • azonban legnagyobb megrökönyödésére ennek a szülei nem örültek.

“Nagyon nagy pofont kaptam, hirtelen felnőttem” – emlékezett vissza könnyek között a műsorban Norbi, aki végig azt hallgatta gyermekkorában, hogy “semmirekellő vagy, nem fogod semmire sem vinni, utcaseprő lesz belőled.” Mint mondta, azért jött, hogy bizonyítson, hogy megmutassa, hogy nem egy “élettelen [email protected]” (bocs, idéztük a szegedi srácot)

FINE DINING VONAL, DRÁMA, KÖNNYEK ÉS HAPPY END

A szegedi séf-jelölt egy nagyon ígéretes kompozícióval érkezett a zsűri elé:

  • Nyúlgerinc
  • Sárgarépa püré
  • Parmezán chips
  • Marinált retek
  • Vörösboros mártás

“Nagyon jó ötletek, gyenge kivitelezés” – értékelte Zé a produkciót, Sárközi Ákos ehhez annyit tett hozzá, hogy jól van fűszerezve, azonban csakis ő szavazott bizalmat Norbinak, így a szegedi srácnak papíron távoznia kellett műsorból. A drámai rész ezt követően érkezett. “Norbi, gyere egy kicsit vissza” – szólt a kifelé távozó jelölt után Fördős Zé. “Én is szeretnék valamit mondani, azt érzem, hogy sajnáljuk ezt a helyzetet, azt látom hogy nagyon szeretnél bekerülni” – folytatta a Street Kitchen alapítója, majd Rácz Jenő jött, aki a könnyeivel küszködő fiatalember nyakába akasztotta a Konyhafőnök kötényét, ezzel jelezve, hogy magadták neki a sanszot, versenyben van.  

Egy valami tehát már fix: újra van szegedi versenyző a Konyhafőnökben, van kinek drukkolni hétköznap esténként! Norbi, hatalmas arc vagy, veled vagyunk!

A műsort, benne Norbival IDE kattintva tudod megnézni, egy röpke (és ingyenes) RTL Most regisztrációt követően!


- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb