Mindenmás

Napi pakk: itt az újabb hidegfront, 10 éve került be Kemény Dénes Amerikában a vizes sportok panteonjába

Ma egy kicsit el kell, hogy búcsúzzunk az előző napok gyönyörű napsütésétől, mert újabb hidegfront éri el Szegedet, de bizakodásra ad okot, hogy a hétvégére várhatóan visszamelegszik az idő. Ezen a napon került be Kemény Dénes Amerikában a vizes sportok panteonjába. Ma 60 éves George Clooney, a Vészhelyzet sármos Ross doktora. Reggelizz bőségesen és készülj fel a mai napra a Szeged365 híreivel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kíván a Szeged365.hu minden kedves Ivett, Frida, Friderika, János, Tamara, Ida, Judit és Ditta nevű Olvasóinak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 165 éve, 1856 – ban megszületett Sigmund Freud osztrák pszichológus, filozófus, a pszichoanalízis atyja.
  • Ma 60 éves George Clooney amerikai színész, rendező, producer (Batman és Robin, Vészhelyzet,  Alkonyattól pirkadatig,  Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi).
Fotó: nlc.hu
  • 84 éve, 1937 – ben 35 ember halálát okozva, tisztázatlan körülmények között kigyulladt és megsemmisült a Hindenburg léghajó.
  • 15 éve, 2006 – ban 100 évesen meghalt Lillian Gertrud Asplund, a Titanic katasztrófa utolsó túlélője.
Fotó: pinterest
  • 10 éve, 2011 – ben Kemény Dénes, vízilabda szövetségi kapitány Amerikában bekerült a vizes sportok panteonjába.
Fotó: origo.hu

JÖN A HIDEGFRONT ÉS FELTÁMAD A SZÉL IS SZEGEDEN

A felettünk átvonuló hidegfront hatására vendégünk lesz ma is a szél Szegeden. Hajnalban 8-12 fokot mérhetünk és ekkor erősen felhős lesz az ég felettünk. Napközben viszont már előbújnak a napsugarak és 17-19 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb