Sport

Egyetlen félidőt bírt a Komló Szegeden, taroltak a Kékek

A MOL-Pick Szeged házigazdaként 32-25-re legyőzte a Komló csapatát a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén. A szünetben némi meglepetésre még 15-15-ös döntetlen volt az állás, a második félidő azonban mindent elsöprő szegedi diadalt hozott, 32-25 lett a vége. Ez már a második közönség előtt vívott Kékek meccs volt a héten, egyben a második győzelem.

MOL-PICK Szeged–Komló 32–25 (15–15)
Férfi kézilabda, NB I., 23. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 350 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth.
MOL-PICK Szeged: 
Alilovic – Radivojevics 2, Zsitnyikov 4, Bombac 1, Bánhidi 5, Mackovsek 2, Källman 1. Csere: Mikler (kapus), Henigman, Canellas 3/2, Bodó 5, Rosta 5, M. Stranovsky, Sostaric 4/1, Tóth J. 1, Szilágyi. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Komló: Granic – Szkokán, Oláh T. 3, Jóga 2, Balázs, Grünfelder 2, F. Sunajko 2. Csere: Djurdjevics (kapus), Jerkovic 3, Hoffmann 2, Zobec 4/1, Vaskó 2, Takács 2, Melnyicsuk 2/2, Csomor, Dobi 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Hétméteres: 4/3, ill. 4/3.
Kiállítás: 6, ill. 8 perc.

Az a tény, hogy csakis védettségi kártyával lehetett látogatni a meccset, alaposan megtizedelte a vendégek számát is, a klub adatai szerint 350 szurkoló volt jelen az újszegedi sportcsarnokban. Az első félidő egy nagyon szoros csatát hozott, a végére annyira feljött a Komló, hogy 15-15 – ös egállal mentek ki a szünetre a felek. A második félidőre azonban belehúzott a szegedi csapat, Mikler Roland a kapuban remekelt, Bodó Richárd, Mario Sostaric, Bánhidi Bence és Rosta Miklós pedig annak rendje és módja szerint szórta a gólokat, a hét a hat elleni játékunk hatékonynak bizonyult. A végeredmény 32-25, vastapssal és imádni való közönséggel.

“Az első félidőben rengeteg gólt kaptunk átlövésből, nem védekeztünk jól. Támadásban viszont jól játszottunk, de a beálló körüli játékot nem úgy büntették, ahogy szerettem volna. A szünet után jobban kézilabdáztunk, sajnos balkezes átlövő nélkül vagyunk még, de ezt is meg kell megoldanunk” – nyilatkozta Juan Carlos Pastor a csapat hivatalos portáljának, a Pickhandball.hu-nak.

A teljes meccset itt tudod visszanézni:

Forrás: Süli Róbert – Pickhandball, MTI

Borítókép: Sólya Elza – Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb