- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Győzelmet aratott Győrben a Szeged – Csanád Grosics Akadémia

- Hirdetés -

Tovább folyatódott tegnap Győrben a Szeged – Csanád Grosics Akadémia sikersorozata, a szegedi fiúk 0:1-re győzedelmeskedtek ellenfelük felett.

A szegediek az előző hat fordulóban nem kaptak ki, ráadásul az utóbbi négy meccsüket is megnyerték. Így a találkozó előtt biztos volt: ha nem szenvednek vereséget Győrben sem, akkor a 11. helynél hátrébb nem végeznek, mivel közvetlen a 12. ETO előtt álltak a tabellán 4 ponttal.

AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN A HAZAIAK AKARATA ÉRVÉNYESÜLT

A meccsen Priskin Tamás már az első percben ziccerben próbálkozott, de Takács János bravúrral védett. A mérkőzés elején inkább a hazaiak akarata érvényesült, többet birtokolták a labdát, de komolyabb helyzetük nem akadt. Egészen a 19. percig, amikor ismét Priskin próbálkozhatott, de Takács-némi szerencsével hárítani tudott, ahogy a 30. percben Fejes és a 37. percben Vukasovis lövése után is.

A MÁSODIK FÉLIDŐBEN SOKKAL KIEGYENLÍTETTEBB VOLT A KÜZDELEM

A második félidőben is a középpályán folyt a játék, de sokkal kiegyenlítettebb volt a küzdelem, mint az első 45 percben. A 69. percben Dragan Vukmir beküldte a pályára Kővári Róbertet, aki a múlt héten a csapat legjobbja volt. A csere után egy perccel Haruna próbálkozhatott, de Gundel-Takács szögletre védte a meccs addigi legnagyobb ziccerét, majd abból megszületett a szegediek gólja. A sarokrúgás után Gundel-Takács ütötte ki középről a labdát, a 2 perce beállt Kővári egy pattanás után az üresen maradt kapuba ívelt a felső léc segítségével. Az utolsó 10 percben a szegediek beszorultak ugyan a kapujuk elé, a Győrnek lehetősége volt az egyenlítésre, de a csapat mai legjobbja Takács János és az egész meccsen jól záró védelem megakadályozta ezt. Így a mieink megszerezték zsinórban a negyedik győzelmüket a bajnokságban. Az eredmény 0:1 lett.

“Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak! Véleményem szerint egy nagyon nehéz mérkőzést tudtunk megnyerni. A Győr jól futballozott, volt néhány helyzete is. Szünetben megbeszéltük a fiúkkal, hogy több van a csapatunkban, és ezután oda tették magukat, hogy a mérkőzés végén siker legyen” – nyilatkozta Dragan Vukmir, vezetőedző.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb