Sport

Besurrantak az épülő Arénába a MOL – Pick Szeged játékosai

Tegnap besurrantak és meglesték az épülő kézilabdacsarnokot, a MOL – Pick Szeged játékosai, tette közzé a klub Facebook oldalán egy csomó helyszíni fotó kíséretében.

A fiúk bejárták az épülő Aréna minden zegét – zugát, és láthatóan nagyon elégedettek voltak a látottakkal. Kukkantsatok ti is be a Kékek segítségével a sportcsarnok falai közé!

MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTCSARNOKUNK LESZ

A teljes körűen akadálymentesített multifunkcionális sportcsarnok mindenben megfelel az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásainak, emellett kulturális események, konferenciák megrendezésére is alkalmas lesz. Emellett egy legalább 80 fős konferenciaterem, négy edzőterem valamint két bemelegítő terem is megépül, továbbá akadémiai és kollégiumi részleget is kialakítanak, ami több mint 30 gyermek elszállásolását teszi lehetővé bentlakásos formában.

NEM OLYAN RÉGEN ELKÉSZÜLT A TELJES LELÁTÓRENDSZER

A kivitelező arról tájékoztatott, hogy a munkák az ütemtervnek megfelelően haladnak, és bizonyos munkafolyamatokat a tervezetthez képest korábban tudnak elkezdeni. Tájékoztatásuk szerint a tervezett határidőre mind a tíz főtartó a helyére került, ezt követően a speciális darut szétszerelték, és elszállították. Elkészült továbbá az épület teljes monolit és előregyártott szerkezete, így a teljes lelátórendszer kiépítése befejeződött. Az épület vízmentes zárásához szükséges oldalfali faltartó váz is elkészült az északi oldalon, itt már a szendvicspanelek elhelyezése is megkezdődött. A tető nagyrészére felkerült a bordáslemez, és megkezdődött a hő-és vízszigetelési rétegrend kiépítése.

Forrás: MOL – Pick Szeged Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb