Mindenmás

Valami különlegesre vágysz? Itt az aranyozott palacsinta!

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak a luxusétkek, amelyekkel időnként előjönnek a vendéglátó egységek, most a szolnoki Endorfin Óriáspalacsintázó emelte a tétet, hiszen az étlapjukra tűzték az aranyozott palacsintát.

A desszertet huszonnégy karátos aranylapok borítják, és ha az impozáns kinézet nem lenne elég, a tölteléke is igazi ínyenceknek való, fehércsokis krokant praliné és pisztáciadarabok vannak benne. Az igaz, hogy igen borsos árat kell fizetni a luxusélményért, 12990 forintunkba kerül, ha szeretnénk megkóstolni a nem mindennapi desszertet. Az étterem egyelőre csak teszteli, mekkora az igény a luxusdesszertre, de abban bíznak, hogy később azért heti egy-kettő rendelés érkezik majd az aranypalacsintára, írta a 24.hu.

SZEGED ARANYOZOTT HAMBURGERÉVEL HÓDÍT

Magyarországon csak és kizárólag itt, nálunk, a Napfény Városában kapható a mint egy közel negyven ezer forint értékű, színes, illatos, pikáns, minőségi alapanyagokból készült hamburger, amit kétségkívül a húsra hintett arany az, ami még fényesebbé tesz. A nem mindennapi hambit, mi is megkóstoltuk, amelyről itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb