Szegedi Arcok

Megmondjuk, miért érdemes most megvenned az új matracod!

Bár szakcikkektől filmsorozatokon át a közösségi médiáig mindenhol ömlik ránk a helyes alvás metodikája, a legjobban mégis akkor járunk, ha saját hálószobánk felszereléséhez saját szükségleteinket vesszük figyelembe. Ehhez jól jöhet az is, ha megkérdezünk egy szakértőt. Főleg május végéig érdemes ellátogatni a Római körúti AlvásStúdióba, ugyanis a hónap végéig 20 százalékos kedvezménnyel választhatunk a matracok közül.

A járványhelyzet miatt kényszerűségből is, de jóval több időt töltöttünk saját otthonunkban, az éjszakai kijárási korlátozások miatt pedig felértékelődött a kényelmes és pihentető matracok jelentősége. Ironikus, hogy épp ebben az időszakban nem lehetett személyesen is tesztelni a számunkra legegészségesebb matracokat, de nem maradt mindenki segítség nélkül Szegeden sem.

“A koronavírus időszakában a webáruházak nagyon jól működtek, szerencsére az embereknek megjött a kedvük ahhoz, hogy internetről rendeljenek, és sokszor keresték fel a mi webshopunkat is” – emelte ki Nagy Csilla, a Római körúti AlvásStúdió üzletvezetője.

NYITÁSI AKCIÓVAL KÖSZÖNT BE A MÁJUS

Nemcsak a megfelelő tulajdonságokkal bíró matrac megtalálása, hanem egy nagyszerű nyitási akció miatt is érdemes most felkeresni az AlvásStúdió áruházát a Római körút 42. alatt, vagy rákattintani a webáruházukra. Egészen május 31-ig ugyanis 20 százalék kedvezménnyel kínálják a Billerbeck Zero Pur matracokat.

“Ez a matrac azért különleges, mert a hab bölcsője nem poliuretánból áll, hanem élkerettel rendelkezik, ezáltal költséghatékonyabb és környezetbarátabb a termék előállítása” – magyarázta Nagy Csilla, aki arról is beszélt, számukra fontos a környezettudatosság és az, hogy olyan matracok vásárlására ösztönözzék az embereket, amelyek teljes egészében újrahasznosítható anyagokból épülnek fel. A szóban forgó matracokon lévő felső rész kialakítása egyébként Ozone Zöld díjat is nyert 2018-ban.

MEGOLDÁS AZ ÉJJELI REFLUXRA

Mint megtudtuk, a rugós matracok újra reneszánszukat élik, de az igazi slágertermék most Szegeden a refluxpárna, amelynek az a lényege, hogy megemeli a felsőtestet, így éjjel, alvás közben enyhíti a kellemetlen tüneteket.

Jól jönne egy kényelmes és egészséges matrac? Keresd az AlvásStúdiót:
Szeged, Római krt. 42, 6721
62/466 460

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: lippotlood
  2. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb