Sport

Bánhidi Bence: Szeged olyan, mintha a második otthonom lenne – a beálló elárulta, miért döntött a MOL – Pick Szeged mellett

Tegnap derült ki, hogy a MOL – Pick Szeged 2025-ig meghosszabbította Bánhidi Bence szerződését, így a tavalyi év legjobb kézilabdázójának megválasztott beálló tovább erősíti játékával a Kékek csapatát, habár jó néhány nagy klub érdeklődött utána. A jó hírről és annak hátteréről Süli Róbert beszélgetett a válogatott kézilabdázóval.

Bánhidi Bence elmondta, nem egy vándormadár típus, de ha nem érezné jól magát mind a pályán, mind a magánéletben városunkban, akkor nyilván máshogy döntött volna. Elmondta, Szegedet annyira megszerette, hogy már a második otthonának tekinti. Bence azt is elárulta, nagy szerepet játszott abban, hogy aláírta a szerződést a hosszabbításról az is, hogy milyen igazolások történtek a csapatnál és kikkel fog együtt játszani az elkövetkező időszakban, nem utolsó sorban pedig az, hogy szerelme egy szegedi lány, akitől a maximális támogatást megkapja és tudja, ha máshogy döntött volna, ő akkor is követi bárhová.

Süli Róbert kérdésére, miszerint Mezei Richárd, Zubai Szabolcs és Szabó Sonka után, Bence lehet a negyedik nagy beálló legendája a klubnak, a játékos a reményeit fejezte ki, hiszen 2025 -ig biztosan itt lesz a szegedi csapatnál és még akkor is csupán 30 éves lesz, tehát a lehetőségek tárháza adott a számára.

Forrás: MOL – Pick Szeged hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb