Szegedi Arcok

Máté Bence és a KÉSZ csoport a zöldebb jövőért rendez közös kiállítást

Máté Bence világhírű, szegedi természetfotós a zöldebb jövőért a KÉSZ Csoport építőipari vállalattal karöltve rendez szabadtéri kiállítást Budapesten, olvasható az octogon.hu cikkében. A tárlat a mai naptól tekinthető meg egészen június 30-ig a XIII. kerületben és az online térben is.

A FENNTARTHATÓSÁGI SZEMPONTOK EGYRE HANGSÚLYOSABB SZEREPET KAPNAK A GAZDASÁGI SZEREPLŐK ÉLETÉBEN

Mint írják, a fenntarthatósági szempontok egyre hangsúlyosabb szerepet kell, hogy kapjanak a gazdasági szereplők működésében, ezért a vállalat hosszú távú fenntarthatósági programba kezd, és a zöld szempontok mentén vizsgálja meg a saját működését. A KÉSZ Csoport célja, hogy az iparági mellett lakossági szinten is tegyen a zöldebb jövőért, így Máté Bence világhírű természetfotóssal együtt egy interaktív, szabadtéri kiállítást is rendez.

A KIÁLLÍTÁS ANYAGA ONLINE IS MEGTEKINTHETŐ LESZ

A NATURBAN 2021 – Avagy a természet a városba költözött című kiállításon Máté Bence több mint 100 alkotása várja a látogatókat Budapesten, a XIII. kerületben. A kiállításhoz egy microsite is készült, a naturban.keszgroup.com oldalon a szabadtéri tárlat teljes anyaga megtekinthető, ráadásul a látogatók Máté Bence narrációját is meghallgathatják, így a fotók mögött rejtőző történeteket is megismerhetik.

Forrás: octogon.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb