Mindenmás

4500 doboz immunkomplex vitaminnal támogatta hazánk egészségügyi dolgozóit a szegedi Goodwill Pharma

A szegedi Goodwill Pharma, gyógyszeripari vállalat egy újabb önzetlen akció keretein belül több mint 25 kórháznak juttatott el vitamincsomagokat, tehát 4500 doboznyi immunkomplex vitaminnal támogatta hazánk egészségügyi dolgozóit – olvasható a cég közleményében.

Mint írják, az egészség elkötelezett képviselőiként szeretnék felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, amellyel saját magunk, családunk és környezetünk egészségére is jobban vigyázhatunk. A prevenció fontosságának felismerése a koronavírus okozta járványhelyzetben jelentős szemléletváltást eredményezett életünkben. Az egészség értékké vált, és egyre inkább kiemelt helyre kerül az egészségtudatos gondolkodásmód. 

TÖBB MINT 25 KÓRHÁZ KAPOTT VITAMINCSOMAGOKAT

A gyógyszeripari vállalat a vitamincsomagokkal szeretne köszönetet mondani a koronavírus-járvány legnagyobb hőseinek, hazánk egészségügyi dolgozóinak. Adományozó kampányuk keretében ezért több mint 25 kórháznak juttatták el vitamincsomagjaikat. Köszönetük jeléül intézményenként mintegy 180 doboz Szent-Györgyi Albert Immunkomplex Cedezin vitaminnal járultak hozzá a dolgozók egészségéhez.

Forrás: goodwillpharma.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb