Kikapcs

Június 15-én nyit a Lapos Beach

Június 15-én, a Tisza újszegedi oldalán megnyitja kapuit a Lapos Beach – tudtuk meg Jakab Gusztáv üzemeltetőtől (aki egyébként a Garden Bistro és az Újszegedi Partfürdő kikötőjében működő Garden Stég gazdája is). A frissen rendbe tett Laposon működő szabadidős placc 150 napággyal és 50 napernyővel, nomeg egy nagy adag szabadidős programmal készül a nyitásra.

“A cél az, hogy minden korosztály megtalálja a számítását, a beach területére a vendéglátóhely, a 150 napágy és az 50 napernyő mellett röplabda pályát, lengőtekét, ping pong és csocsó asztalokat is telepítünk” – magyarázta az üzemeltető. A lenti látványterv mellett már a nyitás dátuma is megvan, június 15-én rajtol el a Lapos Beach.

30 MILLIÓBÓL DOBTÁK RENDBE A LAPOST

A Tisza újszegedi oldalán elterülő, legendás, de az utóbbi években elhanyagolt Lapos infrastrukturális fejlesztésére az idén elfogadott költségvetéséből 30 millió forintot szánt a város, a tavasz elején elkezdett munkálatok során többek között áramot és vizet vezettek át a Partfürdő területéről, konténer vécéket, szemétgyűjtőket, zuhanyzókat és öltözőket alakítottak ki, az ígéretek szerint térfigyelő kamerák is lesznek.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb