Sport

Ma meccsnap! A Dabasi KC együttesét fogadja a MOL-Pick Szeged az újszegedi sportcsarnokban

Szombaton 18.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabasi KC együttesét fogadja a MOL-Pick Szeged az újszegedi sportcsarnokban, ahol a vendégek a szegedi COVID-osztály munkatársai lesznek – olvasható a kézisek honlapján.

Mint írják, a szombaton 18.30-kor kezdődő bajnokira meghívták a szegedi COVID-osztály munkatársait is. A céljuk nem is lehet más, mint szórakoztató játékkal megnyerni a Pest megyei alakulat elleni találkozót, amelyre minden esély megvan, hiszen az elmúlt héten szerdán idegenben 44-26-ra győzték le őket. Azon a bajnokin „SuperMario”, azaz Mario Sostaric volt elemében, a szlovén szélső kilenc gólt rámolt be.

BÁNHIDI BENCE IS VISSZATÉR

Jó hír, hogy Bánhidi Bence visszatér, két meccsre is pihenőt kapott, most azonban már ott lesz a pályán a beállós. Szerencsére a többiek is rendben, így a jelenlegi legerősebb kerettel vehetik fel a küzdelmet. Ez a találkozó is remekül szolgálja a felkészülésüket, hiszen június 2-án (szerda) 19 órakor már a bajnoki döntő első meccsén lépnek pályára az újszegedi sportcsarnokban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb