Sport

Vízilabda Országos Serdülő bajnokság: a hatodik helyen végzett a Szegedi Vízipóló Suli

Három napon át Szeged volt a vízilabda fővárosa. Péntektől vasárnap délutánig benépesült a Tiszavirág Sportuszoda, ahol a serdülő országos bajnokság nyolcas döntőjét, azaz a Final8-at rendezték.

A SZEGEDIEK A HATODIK HELYEN VÉGEZTEK

A Szegedi Vízipóló Suli csapata remek hangulatban, népes szurkolótábor előtt 13-10-es vereséget szenvedett az Eger ellen az országos serdülő bajnokságban, az ötödik helyért lejátszott meccsen, így a hatodik helyen zárták a Final8-at, amit a KSI nyert meg.

Fotó: SZVPS

A DÖNTŐ ELŐTT BENEDEK TIBORRA EMLÉKEZTEK

Az első nap a KSI 15-6-ra nyert a Szeged ellen. Szombaton hiába vezetett a Fradi 4-1-re, végül az SZVPS 14-9-re diadalmaskodott. Az ötödik helyért lejátszott meccsen az Eger ellen hatalmasat harcolt Juhász Zsolt együttese, amelyben többen is jóval fiatalabbak voltak, mint az ellenfelek, végül 13-10-re vereséget szenvedtek, így hatodikok lettek. A döntő előtt a kivetítőn Benedek Tiborra emlékeztek, az SZVPS egy kisfilmet készített, ezzel is adózva a klasszis sportoló emléke előtt.

“Elégedett vagyok a srácok teljesítményével és az eredménnyel. A három nap alatt végig remekül küzdöttünk, jó volt ennyi szurkoló előtt játszani. Sokat tanulunk ebből az országos bajnokságból, megyünk, dolgozunk tovább”, összegezte a meccs eredményét Juhász Zsolt, a szegedi csapat vezetőedzője.

Forrás és képek: Szegedi Vízipóló Suli 

Kapcsolódó cikkek

4 hozzászólás

  1. Visszajelzés: from this source
  2. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb