Közélet

Eljött a búcsú ideje: nincs több napi Operatív törzs tájékoztató

Eljött a búcsú ideje, elköszönünk Müller Cecíliától, Galgóczi Ágnestől, Kiss Róberttől és Gál Kristóftól, a csapat visszavonul, nincs több napi Operatív törzs tájékoztató!

AZ OPERATÍV TÖRZS KÉSZENLÉTBE KERÜLT

Egy korszak lezárul, reméljük, most már végleg: “a járványügyi helyzetre tekintettel az Operatív törzs készenlétbe került, nem tart mindennap tájékoztatót, legközelebb pénteken jelentkezünk”, jelentette ki Kiss Róbert az ügyeleti központ vezetőhelyettese a mai tájékoztatón.

ÜZLETEKBEN, BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOKBAN ÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSI ESZKÖZÖKÖN TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ A MASZKVISELÉS

“A járvány visszahúzódóban van, ez köszönhető a lakosság együttműködésének, az átoltottságnak, a járványügyi szabályoknak. Ez továbbra is nagyon fontos: az üzletekben, bevásárlóközpontokban, tömegközlekedési eszközökön továbbra is kötelező a maszkviselés” – tette hozzá Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője.

TOVÁBBRA IS LEHET REGISZTRÁLNI PFIZER, SINOPHARM, SZPUTYNYIK ÉS ASTRAZENECA VAKCINÁKRA

Galgóczi Ágnes elmondta, hogy a külhoni magyarok is regisztrálhatnak már a védőoltásra, és közvetlenül foglalhatnak időpontot az interneten, ahol jelenleg Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben Szputnyik és AstraZeneca-vakcina foglalható. A járványügyi osztályvezető elmondta, országos átlagban csökkent a szennyvízben mért koronavírus koncentráció.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb