Sport

Ezüstérmes a PICK Szeged U22-es csapata

Ezüstérmes lett a PICK Szeged U22-es csapata az NB I/B-s férfi kézilabda bajnokságban, miután magabiztos győzelmet arattak a tegnapi meccsen a Mizse KC ellen, írta a klub közleményében.

MAGABIZTOS GYŐZELMET ARATTAK A SZEGEDIEK

Ez az újonc, fiatal csapattól hatalmas eredmény, hiszen a keret legtöbb tagja még ifista korú játékos. Kárpáti Krisztián együttese a vasárnapi szegedi meccsen magabiztosan nyert a Mizse KC ellen.

FELSZABADULT, ÉRETT JÁTÉKOT MUTATTAK BE A FIÚK

“A mérkőzés előtt már tudtuk, hogy az eredmények szerencsés alakulásának köszönhetően megszereztük az ezüstérmet. A játékosoknak mondtam az öltözőben, hogy utánpótlás csapatként törekedni kell mindig a maximumra, mert abban van a fejlődésük. Amennyiben ehhez megfelelő tehetség és tudás is társul, akkor hosszú távon a szép eredmények sem maradnak el. A mai napon felszabadultan, éretten játszottunk, magabiztosan tartottuk itthon a két pontot. Mindenkinek lehetőséget tudtam adni és egy szép győzelemmel ünnepeltünk a mai estén. Gratulálok a csapatnak!” – összegezte a mérkőzés tapasztalatait Kárpáti Krisztián, a csapat vezetőedzője.

A VASÁRNAPI MECCS FELÁLLÁSA ÉS EREDMÉNYE

PICK Szeged U22 – Mizse KC 34-25 (19-14) Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 22. forduló, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Hornyik, Zörgő. PICK Szeged U22: Krivokapics – Csíki R. 3, Lőrincz 3, Tóth J., Csányi 3, Bajus 3, Rea 3. Csere: Marczika (kapus), Kovács Á. 2, Hutvágner 1/1, Hegedűs 5, Fekete G., Szilágyi 5, Varga M. 3, Vetési, Szepesi 2. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.

A bajnokságból egyetlen meccs van hátra, május 30-án (vasárnap) 18 órakor a Békés látogat az újszegedi sportcsarnokba.

Forrás: MOL – Pick Szeged

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb