Kikapcs

Már lehet jelentkezni a Gellért Szabadidőközpont nyári sporttáboraira

Az újszegedi sportparadicsomban idén nyáron is nagy gyerekseregre számítanak a szervezők. A nagy múltnak és szüntelen sikernek örvendő Gellértes táborok Délmagyarország legsokoldalúbb sportprogramját kínálják a kicsiknek és nagyoknak 2021 nyarán is!

NYOLC HÉT, NYOLC TURNUS, SZÁMTALAN ÚJ VAKÁCIÓS ÉLMÉNY

Az online jelentkezés már javában zajlik: az általános iskolás korosztálynak szóló Sporttábor június 21-én startol és augusztus 13-ig várja a 7-14 év közötti gyerekeket. A szervezők a kisebbekről sem feledkeztek el: ők július 5-től csatlakozhatnak az Ovistábor programjaihoz.

A táborozók minden nap újabb sportág világába nyernek betekintést. Szakképzett oktatók vezetésével megismerkedhetnek a tenisz, fallabda, evezés, falmászás és görkorizás rejtelmeivel. A nap folytatásában különböző csapatvetélkedők, sorversenyek, labdajátékok, strandröpi, homokvárépítés, számháborúzás, horgászat vagy épp a medencében pancsolás szórakoztatja a résztvevőket.

Az ovis korosztályra is hasonlóan élménydús menetrend vár, – számukra a délutáni csendes pihenő, meseolvasás is a program része.

JELENTKEZZ, HOGY BEBIZTOSÍTSD A HELYED!

A napközi rendszerű táborokban a gyerekek napi háromszori étkezésben részesülnek, – külön gondolva a speciális étrendű táborozókra is. A minden héten hétfőtől péntekig rendezett turnusok igazán mozgalmas elfoglaltságot adnak a gyerekeknek egészen reggel 8-tól délután 16 óráig.

Jelentkezni a Gellért SE oldalán keresztül, online lehet. További részleteket, kedvezményeket és tájékoztatást is itt talál meg minden érdeklődő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb