Szegedi Arcok

Felpezsdül az éjszakai élet Szegeden, indulhat a mulatási: így készül a Tisza DOKK és a Hungi

Sokan várták a múlt szombati bejelentést: meglett az 5 millió beoltott, vasárnap már életbe léptek az ezzel járó enyhítések, így már aznap beindult a pezsgő éjszakai élet Szegeden, pikk-pakk kinyitott a Hungi, közben a másik nagyágyú, a Tisza DOKK sem tétlenkedett, most hétvégére nagy bulit hirdetett. A nyitásról a tulajdonosokat, Gálosi Gyulát és Kovács Ádámot kérdeztük.

HIRTELEN LÉPETT A HUNGI

Kezdjük a sort Hungival, akik a szombati nagy bejelentés után már vasárnap kinyitottak. Gálosi Gyula szerint egy másodpercet sem gondolkodtak a nyitáson: “Olyan hosszú ideje voltunk bezárva és olyan rég nem tarthattunk bulit a Hungiban, hogy egy másodpercet sem gondolkodtunk azon, hogy kinyissunk-e vasárnap. Úgy éreztük, hogy ezt meg kell adnunk a vendégeknek és egy jó kis buli kerekedett” – mesélte a tulajdonos az első élményeket, majd hozzátette, hogy természetesen most hétvégére is gőzerővel készülnek.

HUNGI ÚJRATÖLTVE, MERT ÚJRA SZEXI A SZOMBAT

Pénteken újraindulnak a BADGIRLS bulik, jön a Collective Machine, Shabaam, James Cole és Udvari Viktor. Szombaton egy újabb komoly név jön Szegedre, a Loving Arms személyében. A tulajdonos azt is elárulta, hogy a bulik védettségi igazolvánnyal látogathatók, a maszk viszont nem kell és a mobilapplikációt is elfogadják az oltásról.

NINCS PARA, ITAL VAN ELÉG!

Fontos kérdés az újranyitás és a bulik körül az is, hogy volt-e bármi nehézség az indulás körül? Hogy állnak a Hungiban a beszállítókkal és a munkaerővel? A beszállítók bírják az iramot, az italkészlet rendben van, viszont a munkaerő-hiány ebben a szegmensben is felütötte a fejét – tudtuk meg Gálosi Gyulától. “Most mind a Hungiban, mind a Hágiban megvagyunk, de ahogy majd sokasodnak a rendezvények, a bulik, lakodalmak, úgy mindenképpen szükség lesz új munkaerőre” – mondta a Hungi vezetője, majd azt is elárulta, hogy abban bizakodnak, hogy nem kell újra átélni az őszihez hasonló időszakot.

A HÉTVÉGÉN NYIT A TISZA DOKK

A Tisza DOKK sem vár sokat a nyitással, Kovács Ádám tulajdonostól megtudtuk, hogy az italokat már behűtötték, a lemezjátszókat leporolták, és már 100%-ban készen állnak a reboot-ra. “Teljesen fel vagyunk készülve. Pénteken egy underground techno buli lesz, míg szombaton mainstream party lesz Szecsei apánkkal” – mesélte Kovács Ádám és azt is elmondta, hogy a dolgozók közül sem váltak meg senkitől, sőt, még vettek fel pár embert, hogy bírják a rohamot. Feltettük a kérdést a tulajdonosnak, hogy mi a helyzet a szintén hozzá tartozó Sing Sing-el és a Retro Klubbal? Kovács Ádám erre azt válaszolta, hogy mivel beköszöntött a nagyon jó idő, ezért a Sing Sing-es buli is átkerült a DOKK-ba, valójában ez lesz pénteken, a Retro Klubbal kapcsolatban pedig még nem nyilatkozik, hisz ott nagy meglepetéssel készülnek hamarosan.

A DOKKBAN IS KELL A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

“Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a DOKK az egy terasz, vagyis terasznak minősül, nyitott. Viszont van olyan része, ami zenés, táncos rendezvénynek ad otthont, ezért kell a védettségi igazolvány” – emelte ki a szórakozóhely vezetője, viszont azt is elmondta, hogy a későbbiekben tervezik, hogy azoknak is biztosítanak majd bulizási lehetőséget, akik nem rendelkeznek oltási igazolással. Pénteken jön a Carbon, benne Mateo & Spirit, Robin Futaki, Dain Farrel, szombaton pedig Szecsei, Gabriel B. és Walsh lesz a lemezjátszók mögött.


Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb