Kikapcs

Így indul újra a szegedi éjszakai élet: a Hungi ma este, a Tisza Dokk egy hét múlva tér vissza!

Eljött a perc, amire 10-ből 10 szegedi betyár tavaly ősz óta várt: a Hungi már ma este kitárja kapuit, május 28-án pedig Szecsei apánkkal tér vissza a Tisza Dokk. A május 23-i helyzetkép meglehetősen vegyes: a Retro egyelőre zárva marad, a JATE Klubról egyelőre nincs infó, a Tisza Gyöngye pedig bejelentette, 2021-ben biztos, hogy nem nyit ki.

A bejelentés, amely egyet jelentett azzal, hogy indulhat az éjszakai élet:

…és az új játékszabályok, egy Szeged 365 Kisokosban:

Az ötmillió beoltott elérésével a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára a klubok, diszkók is kinyithatnak, a szegedi éjszaka két nagyágyúja, a Hungi és a Tisza Dokk pedig villámgyorsan le is csapott a lehetőségre. Az előbbi már ma is kinyit, de az igazi nagy durranást a jövő hétvégére tartogatják: pénteken visszatér a Badgirls, a Collective Machine, James Cole és Shabaam főszereplésével. Aznap este, május 28-án a Dokkon is zúzós buli lesz, a minimál szerelmeseit Szecsei apánk várja.

A Sing Sing pénteken egy igazi közönségkedvenc szériával, a Carbon-nal tér vissza, a lemezjátszóknál a Mateo & Spirit párossal, nomeg Robin Futakival és Dain Farrellel. A Retro Klub felújítás alatt van, a JATE Klub üzemeltetőit pedig egyelőre nem értük el és az egyetemi bulihely közösségi média oldalán sem kommunikáltak még semmit. Az idei év szomorú sztorija a Tisza Gyöngyének jutott, ők nemrég bejelentették, 2021-ben biztosan zárva maradnak.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb