Mindenmás

Köszönőlevelet kapott az Országos Mentőszolgálattól a szegedi Trójai Ételbár, mert a feljelentés után kiállt a mentősökért

Le a kalappal! Köszönőlevelet kapott az Országos Mentőszolgálattól a szegedi Trójai Ételbár, mivel teljes vállszélességgel állt ki a mentősökért, és csatlakozott ahhoz az országos nemes összefogáshoz, ami még húsvétkor robbant ki az éppen hamburgert vásároló feljelentett mentősök nyomán.

A Trójai Ételbár Facebookon tette közzé az Országos Mentőszolgálattól kapott levelet, amiben megköszönik az étteremnek a támogatást. Mint írják, az Országos Mentőszolgálat jelentős szerepet vállal a Covid 19 járvánnyal kapcsolatos egészségügyi ellátásban, valamint a megelőzésben egyaránt, és az eredményességhez nagymértékben hozzájárul a civil szervezetek, magánszemélyek és intézmények részéről megnyilvánuló önzetlen segítség, ezért nagyon hálásak a támogatásért.

A Trójai Ételbár posztjában arról ír, hogy nagyon meghatódtak a levél láttán és nagyon jól esett, amikor készhez kapták azt!

A Trójai Ételbár mellett a Gringos Cantina is csatlakozott az összefogáshoz!

AZ ALAPSZTORI

Ha lemaradtál volna eláruljuk, hogy még húsvétkor jelentettek fel két mentőst, mert azok megálltak hambit venni. Ebből aztán egy hatalmas összefogás kerekedett, ugyanis a szegediek mellett több étterem is ingyen, vagy kedvezményesebben adta a mentősöknek a hamburgert.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb