Kikapcs

Tricikli Fesztivállal készül a MASZK Egyesület Szegeden

Tricikli Fesztivállal készül a MASZK Egyesület Szegeden. A kerékpáros irodalmi fesztivált június 19-én szombaton rendezik meg három különböző helyszínen, mégpedig a Baka István emléktúrával egybekötve – írja közleményében az egyesület. 

Mint írják, az idén első alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál három irodalom iránt elkötelezett közösségi tér, a Megálló Közösségi Ház, a Jazz Kocsma és a Grand Café kollaborációja lesz, melynek célja hogy újragondolja ne csak a szerzői estek, de a város kulturális erővonalainak berögzött szabályrendszerét is. Ahogyan azt egy posztjukban írják, tervünk, hogy június 19-én bemutassák a város legfüggetlenebb közösségi tereit, és úgy juttassanak el mindenkit egyik irodalmi programról a másikra, hogy közben se a kerék, se a hangulat ne legyen lapos.  

LESZ PAPÍRSZÍNHÁZAS ELŐADÁS, ÉS GYERMEKIRODALMI BESZÉLGETÉS IS

Az egynapos, mozgó rendezvény 10 órakor, a Megálló Közösségi Házban kezdődik, ahol a programok között olyan családok számára is látogatható gyerekirodalmi felolvasások szerepelnek, mint például egy Kollár Árpád által vezetett papírszínházas előadás, egy Szabó Imola Juliannával közös gyerekirodalmi és illusztrációs trendeket ismertető beszélgetés, vagy Darvasi László Pálcika, a detektív című regényének bemutatója. De lesz még a Cserna-Szabó András és Bíró-Balogh Tamás párosával meghirdetett gasztroirodalmi esemény és Baka István kerékpáros emléktúra is. A részletes program itt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb