Sport

MOL – Pick Szeged: a szurkolótáborunk a legnagyobb erőnk

Szerdán 19 órakor megkezdődik a K&H férfi kézilabda liga döntője. Az első meccset a MOL – Pick Szeged hazai pályán vívja a Veszprém ellen, a visszavágóra pedig szombaton kerül sor. A rendkívüli és izgalmasnak ígérkező eseményről a csapat vezetőedzője, Juan Carlos Pastor nyilatkozott.

“Közel egy hete a fináléra készülünk. A fiúkon érződik, hogy győzni akarnak, eljött az idő, hogy bajnokságot nyerjünk. Három nap alatt eldől, hogy ki lesz a magyar bajnok. A legfontosabb dolgunk most az, hogy levegyük a nyomást a játékosokról, felszabadultak legyenek. Minden részletre oda kell figyelünk, ezen a szinten hatvan percen keresztül koncentrálni kell” – árulta el Juan Carlos Pastor a nagy megmérettetésre való felkészülést összegezve.

A vezetőedző elmondta, hogy minden meccsből, minden hibából lehet tanulni, de a legnagyobb pluszt számukra a rájuk váró mérkőzésen a szurkolótábor jelenléte fogja adni, akik nagyon hiányoztak már a lelátókról. “Győzelemre, előnyre hajtunk, mert 2021-ben ismét szeretnénk bajnoki címet ünnepelni” – összegezte végül Juan Carlos Pastor.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: useful content
'Fel a tetejéhez' gomb