Sport

MOL – Pick Szeged: hangolódj Mikler Rolanddal a Veszprém elleni bajnoki döntőre

Június 2-án, szerdán 19 órakor a férfi kézilabda bajnoki döntőben lép pályára a MOL – Pick Szeged. Nem is akárkivel játszanak a fiúk, az ősi riválissal, a Telekom Veszprémmel csapnak össze. Az alábbiakban Mikler Roland, a csapat kapusa segít ráhangolódni az izgalmasnak ígérkező derbire.

“Ez a párharc a sportágunk egyik csúcsa! Sokszor, sok ember nyilatkozta már, hogy ez mekkora derbi. Tényleg nagy, itt nincs esélyes, itt mindkét csapat a győzelemre hajt. A Veszprém a címvédő, az idei szezonban háromszor is legyőztek bennünket, népesebb a keretük, de nekünk egyetlen célunk van: megnyerni a bajnokságot, megszerezni a negyedik bajnoki címünket”, nyilatkozta a kapus, aki azt is elmondta, az évek rutinja nagyon sokat jelent a felkészülésben, egy kapus számára a koncentráció az egyik legfontosabb dolog, hogy sikeres lehessen a pályán.

“Mi mindannyian nagyon reménykedünk, hogy komoly, népes tábor előtt futhatunk ki a pályára, mert hiszek abban, hogy idén ismét mi leszünk a legjobbak, a magyar bajnokok”, zárta a gondolatait Mikler Roland.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb