Sport

Bárki sakkozhat Lékó Péter nemzetközi sakknagymesterrel az IH Rendezvényközpontban

Itt az alkalom, hogy kipróbáljuk a sakktudásunkat és egyúttal támogassunk egy nemes ügyet. Az IH Rendezvényközpont 20 táblás szimultánt szervez 2021. június 22-én, ahol a versenyzők személyesen, a nagymester online vesznek részt. A játszmákat követően Lékó Péter elemezni is fogja a legizgalmasabb partik kulcslépéseit – tudtuk meg Jávorszky Ivántól, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától.

A rendezvényt megtiszteli a Magyar Sakkszövetség elnöke, Szabó László is. A szimultán megtekintésére lesz lehetőség a helyszínen, és a rendezvényről a Szeged Televízió felvételt is készít. A szimultánt követően, Lékó Péter elemezni is fogja a legizgalmasabb partik kulcslépéseit.

A nevezési feltételek, a nevezési lap és a játékszabályok az IH Rendezvényközpont weboldalán vagy IDE kattintva érhetőek el.

A játék jótékonysági célú, a szervezők a nevezési díj teljes összegével a Reménysugár Alapítványt támogatják. Az alapítvány a szegedi Gyermekklinika Onkológia és Hematológia osztálya számára vásárol a beteg gyermekek gyógyításához szükséges műszereket és kiegészítő eszközöket.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: click site
'Fel a tetejéhez' gomb