Mindenmás

Kettéhasadt fa törzse zuhant majdnem egy épületre Ruzsán

Kedden is szükség volt a tűzoltók gyors beavatkozására Szegeden és környékén: kettéhasadt fa törzse zuhant majdnem egy épületre Ruzsán, Vásárhelyen pedig egy leszakadt faág veszélyeztette az arra járó gyalogosokat, tudtuk meg a Csongrád – Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Egy lehasadt, nagy méretű faág veszélyeztette a gyalogosokat kedden Hódmezővásárhelyen. A város hivatásos egységét a Petőfi Sándor sugárútra riasztották, a tűzoltók rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést.

A délutáni órákban Ruzsáról is érkezett egy lakossági bejelentés, a Pipacs téren repedt ketté egy fa törzse, egy közeli épületet is veszélyeztetett. A helyi katasztrófavédelmi őrs egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Balesetet szenvedett egy személyautókat szállító tréler kedden kora délután az M43-as autópályán, Makó közelében. A balesetben nem sérült meg senki, a műszaki mentést a makói és a szegedi tűzoltók teljes útlezárás mellet végezték el. 

Forrás: Csongrád – Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb