Mindenmás

“Add a zoknid” – nyári ruhaadományozást tart a Centerke

Nem is gondolnák, hogy sok család számára mekkora nagy segítséget jelenthet akár egy pár zokni vagy néhány ruhadarab, játék vagy konyhai eszköz. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ nyári ruha, zokni, alsónemű gyűjtést szervez, amihez a lakosság és cégek segítségére is számít.

Rácz Anett alapítványi munkatárs elmondta, hogy a Centerke összekötő kapocs a tehetősek és a rászorulók között. A szakember arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat, legyen az idős, egyedül élő, nagycsaládos, vagy éppen kisgyermekes család.

Fotó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Szerencsére a legtöbb ember összefogásban él, azaz cserélgetik egymás között a kinőtt ruhákat, babakocsikat, ágyakat, így sokan ingyen juthatnak hozzá a megfizethetetlenhez. Az összefogás jó eszköz lehet az életszínvonal javításához. A szegények száma feltehetően nem csökken, hiszen a Centerke Adományozó Központban mindig nagy a betérő segítségkérők száma. Az adományokkal segítő embertársak támogatását az alapítvány táblás csokikkal köszöni meg, írták közleményükben.

Fotó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: click
'Fel a tetejéhez' gomb