Sport

MOL – Pick Szeged: szombaton jön a visszavágó

A szerdai fantasztikus győzelmet követően, melyben 31-28-ra megverte a MOL-PICK Szeged az örök rivális Telekom Veszprémet a férfi kézilabda NB I. bajnoki döntőjének első mérkőzésén, szombaton folytatódik a háború a bajnoki címért!

“Kőkemény csata vár ránk, de erőt ad mindenképpen az a szeretet és buzdítás, amelyet szerdán este az újszegedi sportcsarnokban kaptunk. Egy lépést már megtettünk az álmunk megvalósításához, de tisztában vagyunk azzal, hogy az újabb lépésért nagyon meg kell küzdenünk. De jönnek az üzenetek, a Reménysugár Alapítványtól is kaptunk egy szívhez szóló levelet, amely mindig nagy öröm számunkra. A Kölyöksziget ovisai egy nagy molinót készítettek nekünk, amelyet pénteken délelőtt adunk át a csapatnak. Szóval ezek olyan pozitív energiák, amelyekre nagy szükségünk lesz”, számolt be róla a klub honlapján.

Fotó: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat Facebook oldala

Mint írták, csütörtök délután már edzés szerepelt a csapat programjában, de ez csupán egy regenerációs foglalkozás volt. Ma délelőtt még Szegeden edzettek a fiúk, délután pedig buszra szálltak, az éjszakát a Balaton-parton töltik, szombaton pedig következik az idény utolsó meccse, a bajnoki döntő visszavágója. A meccset az M4 Sport élőben fogja adni.

Hajrá Szeged, csak előre!

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb