Mindenmás

Milliós értékű lopott bicikliket foglaltak le a rendőrök Nagylaknál

Kétségbeesett német sértett, Olaszországból eltulajdonított kerékpárok, gyorsan reagáló magyar rendőrök, dióhéjban egy sikeres ügy, olvasható a police.hu oldalon.

EGY OLASZORSZÁGI TELEPÜLÉSRŐL LOPTÁK EL A KERÉKPÁROKAT

Mint írták, egy német férfi tett bejelentést a 112-es segélyhívón keresztül június 4-én délután arról, hogy egy olaszországi településről ellopták két, körülbelül 10 ezer euró értékű kerékpárját. A tulajdonos a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja munkatársának elmondta továbbá, hogy tudomása van arról, hogy a bicikliket a dél-alföldi megye határszakaszán keresztül, valószínűleg Romániába akarják vinni.

Fotó: police.hu

HÁROM ROMÁN FÉRFI KERÜLT A RENDŐRSÉG LÁTÓKÖRÉBE NAGYLAKON

Ennek köszönhetően a nagylaki közúti határátkelőhelyen a rendőrök 15 óra 10 perckor megállítottak egy gépkocsit, amiben három román férfi utazott. A jármű rakterében, egy matraccal letakarva a rendőrök nemcsak a szóban forgó két ellopott biciklit, hanem további három, értékes – feltehetően szintén lopott – kerékpárt is találtak. Azok mindegyikét lefoglalták, míg a három román állampolgárt előállították a Makói Rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

A RENDŐRSÉG VIZSGÁLJA, MILYEN MÓDON KERÜLTEK A GYANÚSÍTOTTAKHOZ A KERÉKPÁROK

Az ügyben pénzmosás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozást folytató Makói Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a kerékpárok milyen módon kerülhettek a három személyhez.

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb