Kikapcs

Szeged365 fotóriport: így újul meg a Szeged Plaza

Ha arra jártál láthattad, nagy a sürgés-forgás a Szeged Plaza háza táján, ugyanis kezdetét vette az épület külső homlokzatának modernizálása, így hamarosan teljesen új, dizájnos megjelenéssel büszkélkedhet majd a bevásárlóközpont. A munkálatokat a Plaza üzemeltetője és tulajdonosa, az Indotek Group végzi.

Fotó: Nyitrai Szilárd

A KÜLSŐ HOMLOKZAT FELÚJÍTÁSA 2021. NYARÁN FEJEZŐDIK BE

Korábban már sor került a Plaza belső tereinek megújítására, amelyet most a beruházás második ütemeként, a bevásárlóközpont külső megújulása követ. A Társaság mintegy egymilliárd forintból valósítja meg az épület modernizálását, amelynek részeként a külső homlokzat felújítása 2021. nyarán fejeződik be, de a bevásárlóközpont a korszerűsítés ideje alatt is várja a látogatókat, az érvényben lévő korlátozásoknak megfelelő nyitvatartással.

TAVALY A BELSŐ TEREK ÚJULTAK MEG

A belső terek felújítása után a tavalyi évben több üzlet is felújította, bővítette a területét, illetve érkeztek új bérlők a házba. A Plaza célja, hogy ez a folyamat ne álljon meg és az épület megújulásával frissüljön az üzletek és szolgáltatások sora is.

KORSZERŰ MÉLYGARÁZS, LED VILÁGÍTÁS ÉS KIVETÍTETT ÉLŐKÉP VARÁZSOLJA KÜLÖNLEGESSÉ A PLAZA ÚJ ARCULATÁT

A Plaza megújításának második ütemében az Indotek Group az elmúlt hónapban felújította a 400 férőhelyes mélygarázst, amelynek részeként a cégcsoport egy teljesen új színvilággal frissítette fel az ott található pilléreket és falakat. Jelenleg is zajlik az új homlokzati felület átfestése szürke színűvé, valamint a főbejárati és a középső mozi tömb acélszerkezetű keretre történő cseréje, amelyeket a Társaság a tervek szerint szintén különböző színűre fest majd, illetve LED vonalpálcák segítségével kiemelten megvilágít. Mindemellett különösen látványos megoldás is születik a Plaza megjelenésében, ugyanis 4 darab LED világítású élőkép kerül fel az épület fő homlokzatára, amelynek köszönhetően egy modern és fiatalos arculatú bevásárlóközpont várja az érdeklődőket. A belső arculathoz is igazodva, a Plaza feliratai is megújulnak és egységes megjelenésű bérlői logó felületek is kialakításra kerülnek majd.

Fotók: Nyitrai Szilárd

Forrás: szegedplaza.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: pop over to this web-site
'Fel a tetejéhez' gomb