Kikapcs

Haverok, buli, Fant… khm, Foci EB! Pénteken nyit a Dokk Terasz!

Honnan tudjuk, hogy itt az igazi szegedi nyár? Onnan, hogy a belvárosi teraszok megtelnek élettel, és pár méterrel odébb akár a Tisza fölött ringatózva is bekaphatunk egy hűsítő koktélt. Így lesz ez idén is, ugyanis pénteken megnyit a Dokk terasz, ahol akár védettségi igazolvány nélkül is jól érezheted magad!

INDUL A FOCI EB ÉS A DOKK TERASZ IS!

Pénteken este 21:00-kor egy laza török-olasz meccsel kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság, de ennél is fontosabb, hogy megnyit a Dokk-terasz, ahol naná hogy óriáskivetítőn lehet majd nézni a legjobb focimeccseket, sőt a kontinensviadal után egész nyáron élvezhetjük majd a mediterrán hangulatot.

Szerencsére a pénteki kikapcsolódással nem kell megvárni az esti derbi kezdő sípszóját, a Dokk ugyanis már 15:00-kor megnyitja kapuit. Az asztalok és a székek már a helyükre kerültek, már csak a melót kell magad mögött tudnod, és fejest is ugorhatsz az igazi szegedi éjszakába!

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS VÁR A RAKPART LEGVAGÁNYABB HELYE

Természetesen a Dokk a terasznyitást a foci Eb-re időzítette, így azon nem nagyon kell meglepődni, hogy az összes mérkőzést egy jéghideg sör társaságában óriás LED TV-n nézhetjük végig, de a hétvégi bulik biztos pontjának számító hely – szerencsére – egész nyáron velünk marad majd.

Mivel a Dokk Terasz hamisítatlan szabadtéri helyszín, ezért védettségi igazolvány nélkül kóstolhatjuk végig az italkínálatot, ami a mediterrán szegedi nyárra hangszerelve igazi hűsítő élményt nyújt majd egy-egy fárasztó nap után.

Szurkolnál egy kiadósat vagy csak lazítanál egyet? Biztosítsd be a helyed a Dokk fedélzetén a 30/974 0400 telefonszámon!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Related Site
'Fel a tetejéhez' gomb