Kikapcs

Always Hardcore: ma 30 éves a szegedi Sing Sing!

Szerintünk nincs olyan szegedi (az elmúlt 30 évben bulizni járó korosztályból), aki legalább egyszer ne táncolt, ugrált, dűlöngélt, csajozott, pasizott (stb) volna a szegedi Csillag Börtön szomszédságában dübörgő Sing Singben, amely napra pontosan ma 30 éve nyitotta meg kapuit.

Az ünnepi hírt az ikonikus szegedi diszkó üzemeltetőjétől, Kovács Ádámtól kaptuk, akit a “Sing Sing Anyu” alapító-programszervező Pászti Ancsa hívott fel az éjszaka közepén ugyanezzel. Az időközben Ausztráliába költözött szegedi üzletasszony 28 éven át volt a Sing szíve-lelke, nélküle egészen biztosan nem lett volna ennyire meghatározó és imádnivaló a Mars téri klub. Ádám elmondta, a régi nagy arcok közül két meghatározó karakter, a biztonságért felelős Kovács László (vagy ahogy 10-ből 10 szegedi ismeri, “Ütő” – pedig mi még sosem láttuk megütni senkit sem, szerzői kommentár) és a már 26 éve üzletvezető Jantó Andrea a mai napig a Sing csapatát erősíti.

A legendás szórakozóhelyet most a cikkünkben említett alapító-programszervező “Sing Sing Anyu” fotóival köszöntjük, Isten éltessen, Sing!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb