Kikapcs

Igazi tengerparti hangulat fog uralkodni egész nyáron Szegeden – ma megnyitott a Lapos Beach

A lábunk alatt folyó meleg homok, nyugágyak a napimádóknak és hűsítő árnyékot adó napernyők várják a látogatókat Szeged mediterrán hangulatú, tengerpartot idéző szabadstrandján, a megújult Laposon, melyet ünnepélyes keretek között a mai napon nyitott meg Mihálik Edvin Zöld város programért felelős tanácsnok és Jávorszky Iván, a pályáztatást és a munkálatokat koordináló Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL A BELVÁROS SZÍVÉBEN VÁRJA A LAPOS BEACH A STRANDOLNI VÁGYÓKAT

A Napfény városa nevéhez hűen a belváros szívében, gyönyörű panorámával várja a strandolni vágyókat a mai naptól egészen augusztus 31-ig a Lapos Beach-en, amelyhez foghatót nehezen találna az ember bárhol máshol.

MOSTANTÓL EGY KORSZERŰ, MODERN SZABADSTRANDON MÁRTÓZHATNAK MEG A SZEGEDIEK

A területet közművesítették, konténer wc-ket, zuhanyzókat és öltözőket alakítottak ki, szemétgyűjtőket és bójasorokat telepítettek, hogy mindenki kulturált körülmények között pihenhessen a vízparton. A felújítás során 245 méter vízvezeték, 265 méter csatorna, 280 méter áram kábel került beépítésre. Több, mint 2000 m3 földet mozgattak meg, 2 oszlopot helyeztek el, és egy 3,5 m mély nyomott szennyvíz akna is készült. A strandolók biztonsága érdekében pedig kiépítették a vízi mentők szolgálati helyét és a térfigyelő kamerarendszert is. A kikapcsolódni vágyó szegedieket pedig egy új vendéglátóhely is várja a mediterrán hangulatú partszakaszon. Mihálik Edvin azt is elárulta a jövőben még egy strandröplabda pályával és egy tűzrakóhellyel is kiegészül a Lapos Beach.

“Hatalmas munka van a hátunk mögött, a kollégák még hétvégén és éjjel is dolgoztak. Igazi tengerparti hangulatot sikerült a Laposra varázsolnunk. Szerintem egy igazi gyöngyszeme lett Szegednek”, mondta el Jávorszky Iván.

NÉZZ MÉG TÖBBET KÉPET A LAPOS BEACH GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁJÁRÓL

Nyitrai Szilárd kollégánk is lencsevégre kapta Szeged megújult szabadstrandját, kicsit más perspektívából, sasold meg ezeket is!

Fotók: Török Kornél, Nyitrai Szilárd, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: niches youtube
'Fel a tetejéhez' gomb