Sport

Az egyenlítés nem jött össze: Ukrajna – Észak-Macedónia 2-1

Miután vereséggel kezdte meg Európa-bajnoki szereplését mindkét csapat, a csütörtök délutáni, Ukrajna–Észak-Macedónia mérkőzés a továbbjutás szempontjából volt fontos. Ukrajna reménykedhet, Észak-Macedónia alighanem elbúcsúzhat, hiszen 2-1-es vereséget szenvedett.

Az ukrán labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Észak-Macedóniát az Európa-bajnokság C csoportjában, ezzel megteremtette az esélyt, hogy majd továbbjusson az egyenes kieséses szakaszba. Kifejezetten szórakoztató volt a csütörtöki mérkőzés. Az ukránok már az első percektől kezdve helyzeteket dolgoztak ki, a 29. percben pedig a vezetést is megszerezték, egy szöglet után Jarmolenko lőtt laposan a kapuba. Szinte még fel sem dolgoztuk a gólt, már kettővel vezetett Ukrajna, Jaremcsuk kapott tökéletes ütemű kiugratást, majd a rövid alsóba lőtt.

AZ EGYENLÍTÉS NEM JÖTT ÖSSZE

Az észak-macedónok sem tétlenkedtek, Pandev lesről szerzett egy gólt, amit természetesen nem adtak meg, de a második félidő elejét is megnyomták, aminek az eredményes egy tizenegyes lett. Alioski lövését ugyan védte az ukrán kapus, de a játékos a kipattanót értékesítette, izgalmassá téve a meccset. Az egyenlítés viszont nem jött össze, még úgy sem, hogy Ukrajna kihagyott egy tizenegyest. Észak-Macedónia ugyan egészen szimpatikusan játszott eddig az Eb-n, mégis két vereséggel áll, miközben Hollandia ellen játssza az utolsó csoportmeccsét. Eddig egyébként egyetlen tizenegyest értékesítettek a tornán a megítélt ötből: Cristiano Ronaldo a magyarok ellen.

Forrás: 24.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: รับทำ SEO
'Fel a tetejéhez' gomb