Kikapcs

Folyjon a mojito: ezen a hétvégén ibizai hangulatot hoz Szegedre a Hungi!

Gigantikus, négy méteres kivilágított fával, koktél terasszal és pénteken, valamint szombaton is ingyenes lounge chillel rajtol el a Hungi Summer Terasz. Ibizai hangulatra vágysz? Nagyon úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén Szegeden is megkaphatod!

Neked is megvan még a Híradónak nyilatkozó fickó, aki sörrel és tüskével védekezik a meleg ellen? Itt az ideje, hogy szintet lépj, és sokkal stílusosabban köszöntsd az első kánikulai hétvégét! Már péntek este elindul és szombaton is folytatódik majd Szeged legtrópusibb bulija: mindkét napra ibizai őrületet ígér a Hungi Summer Terasz.

Az idő remek lesz, a délutáni szurkolás után pedig meg is találtuk neked a tökéletes helyszínt a levezetésre.

ÁRNYÉK, KOKTÉLOK ÉS A LEGSZEBB SZEGEDI LÁNYOK

A Hungi teraszán már áll az a gigantikus, négy méteres fa, amely nappal kellemes árnyékkal, éjjel pedig varázslatos fényekkel hoz egy kis trópusi hangulatot a szegedi belvárosba. A Hungi Summer Terasz június 18-án és 19-én is 20:00-02:00 között pörgeti majd fel a szegedi éjszakát, ma este DJ Matesz, holnap pedig Loving Arms fogja elhozni az ibizai partyk emlékeit a Tisza partjára.

Persze nem lenne igazi a hangulat a mesés szegedi lányok és hűsítő koktélok nélkül sem: a hétvége itala az egyszerre fanyar és különleges Mojito Passion Fruit lesz, a buli pedig mindkét nap ingyenes, épp ezért nem árt még időben asztalt foglalni a  20/333 6220-as számon.

A kérdés már csak az: miért utaznál el egy klasszikus ibizai partyért, ha ezen a hétvégén Szegeden is megkaphatod?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb