Mindenmás

Breaking: öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkosságért üldözött férfi (frissítve: Békés megyében találták meg a holttestet)

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt égre földre keresett Dr. Vitális Attila gyógyszerészt – tudta meg a Blikk. A portál úgy tudja, a holttestet Szeged közelében találták meg, míg a Bors Békés megyét ír, egy valamiben azonban egyetért a két pletykalap: a férfi önmagával végzett a szörnyű tette után.

Mint a portál írja, a helyszínelés még hétfő délelőtt is tartott, komor tekintetű, állig felfegyverzett katonák állták el a három emeletes társasház bejáratát. Mellette az elszállításra váró zsákokban véres kesztyűk, kötszerek, rongyok hevertek. Miközben egy rendőrnő izgatottan telefonált, kimerült helyszínelő lépett ki a kapun. A gyalogosok elől a terület el van kordonozva, akinek arra van dolga, csak az autók között tud továbbmenni.

MAGYAR NEMZET: KÜLFÖLDRE MENEKÜLHETETT A GYILKOS

Külföldre menekülhetett a gyilkossággal gyanúsított gyógyszerész – írja a Blikkel teljesen ellentétesen a Magyar Nemzet. A Magyar Nemzet információi szerint szerelemféltés áll a kettős halállal végződő tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni Vitális Dániel Attilát, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos. Az előre megfontolt szándékkal, több ember ellen, aljas indokból elkövetett emberölés miatt a gyanúsított tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre számíthat. A férfit a családja is keresi, attól tartanak, a tragédia után maga ellen fordítja fegyverét.

FRISSÍTVE: BÉKÉS MEGYÉBEN TALÁLTÁK MEG A HOLTTESTET

A Blikk továbbá úgy ír az esetről, hogy tudomásuk szerint a holttestet Szegedtől több mint 100 kilométerre, Szanazugon találták meg. A férfi végzett magával szörnyű tette után.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein balance board
'Fel a tetejéhez' gomb