Mindenmás

Vége a szegedi szerelemnek: Nagy László a szőke modellért válik, az egykori szegedi kézilabdázó először jelent meg együtt Szilvivel

Március közepén nagy port kavart Nagy László, az egykori szegedi kézilabdázó ikon posztja, amelyen Sónyák Szilvia fitneszmodellt öleli, ezt ugyanis házas emberként tette. Hiába érte őket sok támadás, a friss kapcsolatot nem tudták kikezdeni, azóta is együtt vannak, és egy Harley-Davidson-rendezvényen először jelentek meg egy párként – olvasható a Femina oldalán. 

Mint írják, a negyvenéves sportoló 2005 júniusában nősült meg Szegeden, felesége Erika két évvel később, 2007 júniusában egy kislánynak adott életet. Nagy László 2021. április 14-én sokakat meglepett, amikor a Facebook-oldalára egy fekete-fehér, Sónyák Szilviával közös fotót tett ki. Pár nappal később a feleség a Borsnak azt mondta, tekintettel arra, hogy Nagy László a gyermeke édesapja, sem most, sem a jövőben sem fog róla rosszat mondani, de éppen kiskorú lányunk érdekében szeretne pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. “Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig.”

NAGYON SZERETIK EGYMÁST

“Nagyon szeretjük egymást, és boldogok vagyunk Lacival. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem, és ez elmondhatatlan érzés. Bármi jöhet, mindent megoldunk együtt, és bízom benne, hogy a kapcsolatunk örökre szól” – mondta a Story magazinnak Sónyák Szilvia. Nagy László semmit nem kívánt hozzáfűzni ahhoz, amit szerelme elmondott, de ezúttal a közös fotót engedélyezte. Sónyák Szilviának is van egy kislánya, akinek édesapja Vermes Krisztián válogatott labdarúgó. Nagy Lászlóval Harley-Davidson-rendezvényen jelentek meg először együtt, kéz a kézben. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb