BlogSzegedi Arcok

Szeged 365 EB tippelde: megvan az első fődíj-nyertesünk, egy Oakley szemüveg repül!

Röviden: egy Oakley Frogskins napszemüveg rendel! Bővebben: szívből gratulálunk, megvan a Szeged 365 EB tippelde játékunk első nyertese, aki a Prágai Látszerészet jóvoltából ezentúl hunyorgás-mentesen tudja nézni a meccseket a Partfürdő, a Lapos Beach vagy bármelyik szegedi terasz kivetítőjén!

10 napja pörög a Foci EB és 10 napja pörgünk mi is, Veletek, a Szeged 365 mára óriásivá duzzadt virtuális családjával együtt! A játékunkban eddig 10 szegedi nyerhetett sörkuponokat olyan remek szórakozóhelyek, mint a Garden Fröccsterasz, a Tisza Dokk, a Hági Udvar vagy épp a DTK Pub jóvoltából, most azonban eljött az első heti fődíj sorsolásának ideje is.

Szívből gratulálunk Varga Gábor, a Prágai Látszerészet által felajánlott Oakley Frogskins napszemüveg vadonatúj gazdájának!

Gábor, hálás köszi, hogy velünk pörögsz, reggel repülnek az átvételi infók! Köszönjük a felajánlást, Prágai Látszerészet! A következő fődíj-sorsolásunk június 28-án, jövő hétfőn érkezik, ezúttal egy 30.000 Ft-os DRESS CODE for MEN by CONTEXT utalvánnyal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb