Kikapcs

Több mint 11 ezer fagyit oszt szét a szegedi Rotary Club, ma az Agórában táborozó gyerekek örülhettek a jeges finomságnak

Óriási jótékonykodásra készül a szegedi Szent-Györgyi Albert Rotary Club, ugyanis a következő napokban 11. 058 db jégkrémet osztanak szét a Bestar Hungary Kft. jóvoltából. A hatalmas fagyikészletből a nyári gyermektáborokba, egészségügyi intézményekbe, illetve a rendőrség, mentők, tűzoltóság munkatársainak is visznek. Az akció ma vette kezdetét a Szent-Györgyi Albert Agóra udvarában, ahol a táborozó gyerekek örülhettek a jeges finomságnak!

Jelenleg 150 fiatal tölti a vakációt az Agórában, ahol mindannyian kaptak az édességből, de jutott a tanároknak és az éppen bemutatót tartó rendőröknek is! Fontos, hogy ez még csak az akció első megállója volt, ugyanis a napokban a környező települések közül Sándorfalva, Szatymaz, Dóc, Balástya, Kübekháza a gyermekeinek is kedveskednek jégkrémmel. A jótékonysági adományosztásban együttműködő partner a Hódmezővásárhelyi valamint a Mórahalmi Rotary Club és az Első Szegedi Lions Club.

A Rotary Club máskor is jótékonykodott már:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb