Szegedi ArcokVideo365

1000 adag gulyáslevest készített a szegedi Rotary Club az SZTE Járvány Ellátó Központ és a Mentőszolgálat munkatársainak

Ma este 18 órakor 1000 adag gulyásleves rotyogott egy 500 literes bográcsban a Szegedi Sütödék Napos úti parkolójában. A hamisíthatatlan magyaros ízek a Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagjainak jóvoltából kerülhettek a tányérokba, akik ezzel az ínycsiklandozó étellel mondtak köszönetet az SZTE Járvány Ellátó Központ és a Mentőszolgálat munkatársainak a járvány idején nyújtott áldozatos munkájukért és rendkívüli helytállásukért.

Fotó: Magyar Andor

A főzéshez az alapanyagokat és az eszközöket a Maus Friss Diszkont, a Metró Áruház Szeged, a Mezőker Kft, a Szegedi Sütödék, és a Printker biztosította. Magát a gulyáslevest pedig nem akárkik készítették, a Szolnoki Gulyásfesztivál szervezői és Csányi Sándor gulyásfőző mester szakértelmét dicsérik a páratlan ízek. Így nem csoda, hogy bárki, aki megkóstolta, megnyalta mind a tíz ujját a tökéletes gulyásleves után.

Fotó: Magyar Andor

Magyar Andor operatőr kollégánk riportfilmjében megelevenednek előttetek a bográcsozás legjobb pillanatai, tarts velünk és lesd meg, hogyan készült el a hadseregre való gulyásleves.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb