Blog

Szeged 365 EB tippelde: megvan a második fődíj-nyertesünk, jöhetnek a trendi beach ruhák a DressCode for Men by Context Szeged-től

Igaz Magyarország nélkül, de robog tovább az Európa-bajnokság, nálunk pedig a Szeged365 EB tippelde. Ahogy ígértük, ezen a héten is megejtettük a heti fődíjunk sorsolását, úgy hogy szívből gratulálunk, megvan a játékunk második nyertese, aki az elegancia jegyében egy 30.000 Ft-os DressCode for Men by Context Szeged utalványt zsebelt be!

Több mint 15 napi, és egy fődíj nyertesünk volt már az elmúlt két hét során, és ahogy ti sem, úgy mi sem állunk le, pörgünk tovább! A Foci EB alkalmával hirdetett játékunkhoz a Garden Fröccsterasz, a Tisza Dokk, a Hági Udvar vagy épp a DTK Pub és a Studio 55 Bar & Lounge is csatlakozot: ők biztosítják, hogy a fociélmény még élvezetesebb legyen, viszont, most eljött az idő, nézzük tehát, ki a heti fődíjunk nyertese!

Szívből gratulálunk Szalai Bélának, a 30.000 Ft-os DressCode for Men by Context Szeged utalvány gazdájának!

Köszönjük Szalai Bélának, hogy minden nap velünk játszik és köszönjük a felajánlást, a DRESS CODE for MEN by CONTEXT – nek! A következő fődíj-sorsolásunk július -én, jövő hétfőn érkezik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb